Challenge Beuningen

bestuur_5g

Het bestuur

 • Voorzitter

 • Secretaris

 • Penningmeester

 • Wedstrijdsecretaris

 • Technische Commissie

 • Communicatie

Mike Teunissen

Jarig  6 maart
Functie  Secretaris
Werk  Fysiotherapeut
Hobbys  Basketbal en Films
 • bestuur_wedstrijdsecretaris_rond
  “Sinds 2005 ben ik bezig met basketball en ook bij Challenge. In verschillende rollen heb ik mij altijd thuis gevoeld bij Challenge en met veel plezier basketball uitgeoefend. Ik hoop dit nog lang te blijven doen en ook nieuwe leden het plezier te laten ervaren dat ik altijd heb ervaren”

  Mike Teunissen

bestuur_wedstrijdsecretaris_450
bestuur_penningmeester_450

Theo Schaap

Jarig  
Functie  Penningmeester
Werk  
Hobbys  
 • bestuur_penningmeester_rond
  "tekst van Theo"

  Theo Schaap

Bernard Dorussen

Jarig  25 juni
Functie  wedstrijdsecretaris
Werk  Servicemonteur Crown
Hobbys  Wielrennen, klussen, tuinieren, puzzelen
 • bestuur_secretaris_rond
  "Ik ben in aanraking gekomen met basketbal door mijn zonen en heb enige tijd als assistent coach bij de U12 meegeholpen. Daarna ben ik gevraagd om wedstrijdsecretaris te worden en dat doe ik nu sedert 2011. Het is altijd een uitdaging om de wedstrijdplanning voor alle teams in het hele seizoen voor elkaar te krijgen. Hopelijk gaan de komende jaren er weer normaal uitzien na alle corona maatregelen. De laatste tijd groeien we ook weer door de komst van nieuwe jeugdleden en hopelijk zet deze trend zich voort zodat Challenge in de komende jaren een vereniging wordt waar alle leeftijden met plezier kunnen basketballen."

  Bernard Dorussen

bestuur_secretaris_450
bestuur_tc_450

Tom Dorussen

Jarig  24 augustus
Functie  Technische Commissie
Werk  Engineer at Prodrive Technologies
Hobbys  Sport, zowel beoefenen als volger (en dan vooral basketbal)
 • bestuur_tc_rond
  “Ik ben samen met een vriend rond 2005 begonnen met basketbal bij Challenge en ben nooit meer weggegaan. Met een aantal jongens samen heb ik verschillende jeugdteams doorlopen en inmiddels spelen we al jaren in het eerste senioren team. Sinds 2012 ben ik ook zelf actief in het bestuur waar onder andere verantwoordelijk ben voor de teamindelingen, trainersbezetting en trainingstijden. Na een aantal magere jaren qua jeugd zijn we weer hard aan de weg aan het timmeren om meer kids aan het basketbal te krijgen en basketbal in Beuningen op de kaart te zetten!”

  Tom Dorussen

Chiel van Haaren

Jarig  13 april
Functie  Communicatie
Werk  Projectcoördinator
Hobbys  Basketballen en voetbal kijken
 • bestuur_communicatie_rond_2
  “Toen ik naar de middelbare school ging, moest ik een keuze voor welke sport ik wilde gaan. Ik was ervan overtuigd dat ik, net als mijn moeder, zou gaan badmintonnen. Omdat zij zelf vroeger altijd al wilde basketballen, haalde ze me over om een proeftraining bij Challenge te gaan doen. Met frisse tegenzin ging ik naar die proeftraining en sinds dat moment (2007) basketbal ik al bij Challenge. Sinds 2012 zit ik in de activiteitencommissie van de basketbalvereniging en vanaf 2019 doe ik daar ook nog bestuurswerk bij. Samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers hebben we de afgelopen jaar hard getrokken aan het opbouwen van de vereniging van onderaf. Dat werpt zijn vruchten af. Ons ledenaantal in de jeugd groeit, het lijkt er zelfs op dat we over een paar jaar weer teams hebben in elke leeftijdscategorie. Iets waar we ontzettend trots op mogen zijn!”

  Chiel van Haaren

bestuur_communicatie_450