Challenge merchandise

Misschien hebben jullie de trainers al rond zien lopen in een zwart Challenge shirt of met een oranje/zwarte trainingsjas van Challenge. Vanaf vandaag maken we het voor iedereen mogelijk om in Challenge outfit rond te lopen, we  lanceren namelijk onze eigen merchandise lijn!

Samen met onze partner Presshirt uit Ewijk hebben we een viertal producten geselecteerd en een Challengetintje geven. Hieronder zijn de producten en prijzen te zien.

 

Heb je iets gezien dat je graag wilt bestellen? Stuur dan een mail naar communicatie@challengebeuningen.nl en vermeld daar in ieder geval de naam van het product in dat je wilt bestellen, de maat en hoeveelheid. Indien het voor dat product mogelijk is, geef je ook aan welke bedrukking je erop wil (naam + nummer).

Heb je iets gezien dat je graag wilt bestellen? Stuur dan een mail naar communicatie@challengebeuningen.nl en vermeld daar in ieder geval de naam van het product in dat je wilt bestellen, de maat en hoeveelheid. Indien het voor dat product mogelijk is, geef je ook aan welke bedrukking je erop wil (naam + nummer). Wij zetten de bestelling vervolgens door naar Presshirt, de levertijd van de producten is ongeveer drie weken. Als reactie op jouw mail volgt een bevestiging met het verzoek om de waarde van jouw bestelling over te maken naar het bankrekeningnummer van Challenge. Wanneer wij de producten van Presshirt hebben ontvangen, krijg jij de producten bij de eerstvolgende training, mits de betaling is ontvangen.

Update 6-12-’21: Helaas is op dit moment het trainingsjack niet meer leverbaar. Begin januari 2022 verwachten we een alternatief aan te kunnen bieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.