Wedstrijdverslag 3 feb 2018 Challenge HS1 – Amical HS1 dunks en driepunters

Zaterdag 3 feb 2018 19:30 uur Tinnegieter.

Q1.

Afwezigheid van vele spelers zorgt ervoor dat aanvulling vanuit het 2e team noodzakelijk is, gelukkig kan er een beroep worden gedaan op Rob, Bram en Mike.  Wedstrijd zelf begint goed, vooral Tom is scherp vandaag met maar liefst drie 3-punters in het 1e kwart van deze wedstrijd (in voetbal zou men zeggen:hattrick (in basketbal helaas niet)  staat de stand na 10 minuten op 25-10. De zoneverdediging van de mannen uit Enschede stond onder de bucket. 

 

Q2.

Bram van Velp moet gedacht hebben “wat Tom kan….” van zijn hand komen drie 3-punters in het 2e kwart. Coen zorgt voor één van de mooiste scores in dit kwart met zijn 2e dunk van de wedstrijd, en gelukkig is deze op film vastgelegd.  

 

stand na 2e kwart 45-32

Q3.

Tegenstander Amical laat veerkracht zien, en Challenge moet nog alle zeilen bijzetten om de voorsprong te behouden. 59-46.

Q4.

Amical komt dichterbij  en Challenge raakt duidelijk vermoeid, Merijn zorgt in dit kwart voor de benodigde inzet en zijn intercepties  (of steals zoals ze dat hier noemen) behoeden Challenge voor meer ellende. Eindstand 79-69, DIK verdiend !

(Coen, bedankt voor de dunks!)