Lidmaatschap

Lid worden

Wil je lid worden van Challenge of een keertje komen proeftrainen om te kijken of basketbal iets voor jou is? Vul het ‘aanmeldingsformulier proeftrainingen’ in en dan nemen wij contact met je op! Je mag twee gratis proeftrainingen doen alvorens te beslissen of je lid wilt worden. Om lid te worden moet je het ‘aanmeldingsformulier lidmaatschap’ invullen.

 

Informatie over o.a. contributie, trainingstijden en leeftijdsklasses

Voor nieuwe leden hebben we de belangrijkste informatie op een rij gezet in onderstaand document:

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen kunnen gebruikmaken van het Kindpakket Beuningen. Het Kindpakket is een samenhangend pakket van regelingen en voorzieningen dat ervoor zorgt dat kinderen, uit gezinnen met een laag inkomen, meer participeren. Wanneer hier gebruik van gemaakt wordt, dient alsnog ‘Aanmeldingsformulier lidmaatschap’ ingevuld te worden en daarbij het vinkje Kindpakket aan te vinken. Meer informatie: https://beuningen.mijnkindpakket.nl.

Aanvullende informatie competitie

Competitie spelende teams spelen circa 20 wedstrijden per seizoen. De wedstrijden zijn meestal ‘s middags op zaterdag of zondag (incidenteel op vrijdag). 

Voor de U8 en U10 is het ook mogelijk in toernooi competitie te spelen, afhankelijk van hoeveel leden zich aanmelden. Dat zijn ongeveer 10 tot 12 toernooien per seizoen. Deze toernooien zijn op zaterdagen, waarop een aantal verkorte wedstrijden worden gespeeld. 

Meer informatie over onder andere de wedstrijdkleding, leeftijdsklasses, contributie en vervoer naar wedstrijden zijn te vinden in het starterspakket. 

Nieuwe leden die competitief willen gaan basketballen dienen ook een digitale foto op te sturen naar 

wedstrijdsecretaris@challengebeuningen.nl

Stopzetten lidmaatschap

Het lidmaatschap duurt een jaar en wordt automatisch per 1 juli met een jaar verlengd. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Het lidmaatschap kan enkel beëindigd worden door ‘afmeldingsformulier lidmaatschap’ in te vullen; de afmelding gaat in per 1 juli. We vragen ook een reden van opzegging op te geven zodat wij als club beter een beeld krijgen wat reden voor leden is om te stoppen met basketbal.