Challenge Beuningen

Welkom bij Challenge Basketball Beuningen. Leuk dat je bij onze club wilt gaan basketballen!

Wil je lid worden van Challenge Basketball Beuningen of een keertje komen proeftrainen om te kijken of basketbal iets voor jou is? Dat kan!

Challenge Basketball Beuningen accepteert de Klavierpas van de gemeente Beuningen. Met de Klavervierpas kan een pashouder meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijgt men korting bij lokale winkels.  De Klavierpas zorgt ervoor dat kinderen, uit gezinnen met een laag inkomen, meer participeren. Wanneer je hier gebruik van wil maken, kruis dan in het ‘Aanmeldingsformulier lidmaatschap’ het vinkje Klavierpas aan.

Proeftraining

Iedereen heeft recht op twee gratis proeflessen, alvorens te beslissen of je lid wilt worden. Je wordt afhankelijk van je leeftijd en basketbalervaring ingedeeld bij een van de teams. Tijdens de proefles wordt door de trainers beoordeeld in welk team je het beste zou passen.

Vul het ‘aanmeldingsformulier proeftrainingen’ in en dan nemen wij contact met je op!

Lid worden

Als je na de proeflessen lid wilt worden moet je het ‘aanmeldingsformulier lidmaatschap’ invullen. Voor nieuwe leden hebben we de belangrijkste informatie op een rij gezet is dit document: ‘Startersinfo Lidmaatschap Challenge Basketball Beuningen’.

Aanvullende informatie competitie
Competitie spelende teams spelen circa 20 wedstrijden per seizoen. De wedstrijden zijn meestal ‘s middags op zaterdag of zondag (incidenteel op vrijdag). Voor de U8 en U10 is het ook mogelijk in toernooi competitie te spelen, afhankelijk van hoeveel leden zich aanmelden. Dat zijn ongeveer 10 tot 12 toernooien per seizoen. Deze toernooien zijn op zaterdagen, waarop een aantal verkorte wedstrijden worden gespeeld. Meer informatie over onder andere de wedstrijdkleding, leeftijdsklasses, contributie en vervoer naar wedstrijden zijn te vinden in de startersinfo. 

Nieuwe leden die competitief willen gaan basketballen dienen ook een digitale foto op te sturen naar: 
wedstrijdsecretaris@challengebeuningen.nl

Stopzetten lidmaatschap

Het lidmaatschap duurt een jaar en wordt automatisch per 1 juli met een jaar verlengd. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Het lidmaatschap kan enkel beëindigd worden door ‘afmeldingsformulier lidmaatschap’ in te vullen; de afmelding gaat in per 1 juli. We vragen ook een reden van opzegging op te geven zodat wij als club beter een beeld krijgen wat reden voor leden is om te stoppen met basketbal.