Challenge Beuningen

Club info

Watch Video

Even voorstellen

Al sinds 1983 wordt er competitief gebasketbald in Beuningen door de club Challenge Basketball. Challenge wil basketbal voornamelijk als breedtesport beoefenen; sportiviteit staat hierbij voorop, maar er wordt natuurlijk ook fanatiek op niveau gebasketbald!

Challenge Basketball is een teamsportvereniging voor jong en oud waar ontwikkeling van talent gecombineerd wordt met gezelligheid. Je kunt vanaf 6 jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Vervolgens kun je op basis van je leeftijd en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en wellicht wel naar ons vrouwen 1 of mannen 1 team.

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Naast de inzet van trainers, coaches en begeleiders en bestuursleden vragen we ook van onze leden om zich in te zetten voor de vereniging. Daarnaast probeert Challenge Basketball ook leuke activiteiten te ondernemen. Deze activiteiten worden voornamelijk georganiseerd door de activiteitencommissie (AC). Vaste activiteiten die we ieder jaar proberen te organiseren zijn het schoolbasketbaltoernooi voor basisscholen, het jeugdkamp en een rommeltoernooi in combinatie met een afsluitingsfeest aan het eind van het seizoen.

Door middel van clinics op basisscholen wil Challenge meer naamsbekendheid genereren en basketbal in Beuningen promoten. Ook doen wij jaarlijks mee aan de Grote Clubactie en hebben wij vorig jaar een flessenactie georganiseerd om zo geld op te halen voor de vereniging.

0 +

Leden

0

Teams

0 +

Vrijwilligers

0

Partners