Challenge Beuningen

Schoolbasketbaltoernooi

In de kerstvakantie organiseert Challenge Basketball het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi! Verdeeld over twee dagen spelen zoveel mogelijk scholen uit de gemeente Beuningen om de titel “Schoolbasketbalkampioen ´23-´24”. Het toernooi zal dit jaar voor de groepen 5/6 plaatsvinden op woensdag 27 december en voor de groepen 7/8 op donderdag 28 december 2023Dit alles zal plaatsvinden in sporthal De Tinnegieter, gelegen aan de Leigraaf 2 in Beuningen.

Winnen is op dit toernooi natuurlijk leuk, maar het is bovendien een uitgelezen kans om de kinderen kennis te laten maken met basketbal. Naast de strijd om de 1e, 2e en 3e plaats, is er ook dit jaar weer de sportiviteitsprijs, een prijs die minstens net zo belangrijk is. Het toernooi is een érg leuke dag voor de kinderen, die ontzettend fanatiek zijn in het veld. De toernooidagen bestaan uit de wedstrijden voor de groepen 5/6 en 7/8, maar voordat de poulewedstrijden beginnen, wordt er door een van onze trainers een warming-up gegeven en worden de spelregels uitgelegd, zodat de kinderen de dag goed beginnen. Per school mogen meerdere teams zich aanmelden, wij raden aan deze teams uit minimaal zeven en maximaal tien kinderen te laten bestaan. 

Op deze webpagina vind je het inschrijfformulier voor het toernooi. Opgeven kan tot en met vrijdag 8 december. In de week voor de kerstvakantie wordt de informatie over het toernooi gepubliceerd op de website van Challenge Basketball.

Andere vragen over het toernooi? Stuur dan een mail naar AC@challengebeuningen.nl.

    Teamleden: