Challenge Beuningen

Wedstrijdverslag HS1 11-03-2017

Challenge HS1 tegen GS Stars (Martho Flexwerk) uit Elburg

1e kwart – Eerste punt voor de mannen uit Elburg, spel gaat op en neer en beide teams zijn aan elkaar gewaagd getuige ook de stand na het 1e kwart 17-17.

2e kwart – Spel gaat razendsnel en soms wordt er brilliant gespeeld, TomD goed voor 4 pt in dit kwart, waar het er volgens mij 6 hadden moeten zijn , helaas besliste de scheids anders. 2 schitterende 3-punters van Jordie Dueck zorgde voor een voorsprong van 32-31

3e kwart – Spel nog steeds goed, en score gaat ook goed bij Challenge, voorsprong halverwege 3e K van 7 punten, Na een time-out van GS Stars liep de voorspromng iets terug op eind van het 3e K 49-46.

4e kwart – Spannende strijd in  het begin van het 4e k, met eerst 4 pt verschil daarna 2, gevolgd door 6 pt verschil. Extra pauzes zijn nodig om het overtollige vocht (wat nu loskomt) van de vloer te verwijderen. Een echt geweldige dunk van Coen zorgde ervoor dat de weerstand van GS Stars was gebroken, en moesten ze de verdiende overwinning aan Challenge laten, verschil uiteindelijk 11 punten 74-63.