Challenge Beuningen

Afsluiting seizoen 2012-2013 recreanten

Vrijdag 28 juni hebben de recreanten van Challenge, onder het genot van een hapje en een drankje,  het seizoen 2012-2013 afgesloten. Dit jaar werd hiervoor het Griekse restaurant Platia in Druten bezocht.

Er was (net zoals het hele jaar tijdens de training) een grote opkomst.

Met maar liefst 15 man, hadden we de grootste en luidruchtigste tafel in bezit genomen.

Uiteraard zat iedereen al weken in spanning, wie er dit jaar met de titel “recreant van het jaar” en de bijbehorende beker vandoor zou gaan. De commissie was hiervoor diverse malen tot in de late uurtjes bij elkaar gekomen.

Na rijp beraad werd dit jaar,  tot grote verrassing van iedereen, en zeker ook hemzelf, Martin tot recreant van het jaar 2012-2013 gekozen. 

Mede door zijn altijd aanwezige inzet, trainingsopkomst , coachings- en verdedigende capaciteiten kon de commissie er dit jaar niet omheen.

Remo reikte namens de commissie de beker uit en Martin hield nog een ontroerende speech.

 

Dit jaar hadden we behalve deze beker, ook nog de zgn  “natte krant van het jaar” beker. 

Deze is bedoeld als aanmoediging voor het volgende seizoen zodat de persoon die deze ontvangt hopelijk een stapje (of meerdere stapjes) extra wilt doen om Recreant van het jaar te worden.

 

Dit jaar hadden we gehoopt dat Wouter de titel van Recreant van het Jaar zou prolongeren, maar dat is hem helaas NET niet gelukt, vanwege verschillende omstandigheden zoals Moeheid, niet van de bank kunnen komen, enz. Derhalve heeft de commissie besloten hem deze aanmoedigingsprijs te overhandigen en hopen hem aankomend seizoen meer aanwezig te zien en natuurlijk dat hij net als vorig seizoen optimaal gaat presteren zodat hij wederom de titel kan pakken!

 

Verder hoorde de commissie dat iemand van ons team zich heel stiekem voor de NBA dreft

had opgegeven. Helaas voor hem, maar gelukkig voor ons is hij niet gekozen en zal

hij in Augustus weer met ons gaan trainen. Zie bijgaande foto.

We willen iedereen een prettige vakantie wensen, en zien jullie weer graag 

op dinsdag 20 Augustus (1e training) terug.

 

 

R&J