Afsluiting seizoen 2020-2021 heren Recreanten

Afsluiting Seizoen 2020-2021 Heren recreanten Challenge Beuningen

Na een vanwege de Corona ultrakort seizoen, vonden het toch wel een goed idee om even gezellig bij elkaar te komen. Ook dit jaar mochten we gebruik maken van de faciliteiten van Paviljoen het Buitenhuis in Ewijk.

Bij Loeffen in Winssen werd er het nodige aan BBQ vlees, salades, brood en drank besteld.

Nadat de muziekinstallatie was opgebouwd, kwam vanaf 18.00 uur iedereen binnen gedruppeld en werd de BBQ al redelijk snel ontstoken. Het ging niet helemaal goed. Wat Remo bijna z’n wenkbrauwen kostte!

Ons nieuwe lid Arjan, liet zich direct al van de goede kant zien en samen met vooral Roland zorgde hij ervoor, dat het vlees op de juiste manier op de bordjes van ondertussen hongerige meute kwam. WJ-W had nog ergens op deze locatie een luikje ontdekt, waar ze frites verkochten! Dus al snel kwamen er ook nog een paar zakken met frites op tafel. 

Na een uurtje of 2 bleek iedereen verzadigd en hadden we zelfs nog vlees en salade over. Dit is in al die jaren niet vaak gebeurd!

Ondanks de korte voorbereidingstijd, hadden we toch nog een kleine ‘Net Geen Pub Quiz’ in elkaar gezet. Er waren en onder meer vragen over de NBA, Bier & Bitterballen, ABBA (speciaal voor Wouter & Tim),  Basketbal Algemeen (hoe lang zijn nu eigenlijk de officiële afmetingen van een basketbalveld), Topografie en de TOP2000. 

Er bleek toch wel een behoorlijke algemeen kennis niveau te zijn en de TOP3 lag heel dicht bij elkaar. In de prijzen vielen dit jaar Stan (1), Twan (2) en Wouter (3). Zij ontvingen een opvallend paar sokken, die we graag volgend seizoen met de eerste training terug willen zien……

Verder hadden we dit Seizoen ook nog Roland die vader is geworden van Stan. Eh Stijn! Voor die kleine hadden we nog een kleine attentie.

Natuurlijk ook nog even wat statistieken van het afgelopen Seizoen:

·       14 trainingen in de Tinnegieter (Aug/Sep/Okt/Mei/Juni)

·       1 teamuitje – Winteruitje helaas niet doorgegaan

·       Gemiddelde opkomst van 13 mensen per training. 

·       Volgend seizoen de rentree van Arjan en Patrick (Dord) 

·       In juni heeft Nick een paar keer meegedaan en gaat volgend seizoen definitief lid worden.

Door het korte seizoen was er dit jaar geen beker voor recreant en natte krant van het jaar. We gaan ervan uit dat we die volgend jaar weer kunnen uitreiken.

Na de BBQ & Quiz, werd er verder geborreld en romantisch samen gezeten bij het kampvuur. Ook daar was onze pyromaan Arjan weer van de partij. Bij het knapperende vuur en de lekkere biertjes, werden de stemmen steeds luider en de verhalen steeds sterker.

Al laatste natuurlijk een woord van dank aan het Buitenhuis, de ouders van Remo en Loeffen voor het slagen van deze gezellige avond.

Iedereen een goede vakantie, blijf gezond en we hopen jullie eind augustus weer allemaal terug te zien bij de start van het nieuwe seizoen.

Remo, Patrick & Jan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *