Big Shots Mini Camp in Nijmegen!

Komende zomer zullen we voor de eerste keer een Mini Camp (6 t/m 12 Jaar) organiseren in Nijmegen. Big Shots Camps is een organisatie waarbij het draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen onder leiding van (internationale) spelers, speelsters en coaches. Big Shots wil een fijne sfeer creëren waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge en goede ervaren trainers willen we een top Mini Camp neerzetten. 

 

International Laura Westerik is in haar geboortestad de head coach van haar camp. Laura is begonnen met basketballen bij Wildcats in Nijmegen en heeft haar debuut gemaakt in de eredivisie bij Batouwe Basketball uit Bemmel. Sinds haar 19e speelt ze al in het buitenland en in de zomer is ze actief bij het Nederlands Team. Komende zomer maakt ze daarnaast ook tijd vrij voor de jeugd uit de regio Nijmegen. 

 

Laura Westerik wordt daarnaast geassisteerd door Liam Brouwer, trainer en speler van Arnhem Eagles. Liam is een ervaren trainer en heeft er super veel zin in om de jeugd in de regio Nijmegen te helpen hun basketball skills te verbeteren. De namen van de overige coaches blijven nog even geheim.

 

Vanwege de Nijmeegse 4-daagse organiseren we het Mini Camp niet in de eerste week van de zomervakantie, maar in de weekenden voorafgaand aan de zomer! Je kunt je nu inschrijven voor het Mini Camp in Nijmegen op 2/3 en 8/10 juli.

 

Meld je hier aan voor het Big Shots Mini Camp in Nijmegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *