Challenge Beuningen

Challenge’s digitale pubquiz en de eerste pleintjestocht!

Het is een raar seizoen geweest. In september leek het met corona en de daar bijhorende maatregelen de goede kant op te gaan en konden we het seizoen op een redelijk normale manier starten. In oktober kreeg een groot deel van de teams te horen niet meer te mogen trainen, vanaf half december mocht geen enkel team meer trainen.

 Het einde van de pandemie is in zicht, sinds vorige week trainen bijna alle teams weer binnen (met inachtneming van de beperkingen), in ieder geval tot de eerste week van juni.

 Normaal gesproken had de activiteitencommissie dit jaar al verschillende activiteiten mogen organiseren, denk aan het Schoolbasketbaltoernooi, het Nieuwjaarstoernooi en de Finaledag. De voorbereidingen voor de jaarlijkse seizoensafsluiting, het Rommeltoernooi, zouden op dit moment in volle gang moeten zijn. Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om zulke grote toernooien te organiseren, lastig, want we willen we het seizoen niet als een nachtkaars uit laten gaan. Ter afsluiting van het seizoen organiseert de Activiteitencommissie dan ook nog twee, corona-proof, activiteiten!

 Challenge (digitale) pubquiz

Vast onderdeel van het Rommeltoernooi, maar dit jaar in een digitale variant, de Challenge pubquiz! In deze quiz testen we jullie kennis op het gebied van Challenge, Beuningen en muziek. Iedereen mag meedoen aan deze quiz, er zijn alleen een paar regels:

  • Teams bestaan uit maximaal 5 personen.
  • Ten minste één persoon uit het team is lid van basketbalvereniging Challenge.

We organiseren deze quiz op zaterdag 19 juni om 20:00 uur. Meld je team aan via deze link, dit kan tot en met 18 juni.

Oh ja! Dan nog even dit, elk team krijgt een eigen pubquizpakketje thuis gebracht, waarmee je de quiz door kan komen, super gaaf toch!? We vragen hiervoor een kleine bijdrage van €2,50 per team, dit bedrag kan je via deze link betalen.

Pleintjestocht

Voor de jeugd van Challenge organiseren we op zaterdag 26 juni vanaf ongeveer 11:00 uur de eerste Challenge Pleintjestocht. Tijdens deze tocht gaan teams van 4 tot 5 kinderen op de fiets langs de basketbalpleintjes in Beuningen, bij elk pleintje is een activiteit. We eindigen op het basketbalveld in het Hosterdpark.

Aanmelden kan tot 19 juni via de groepsapp van jouw team, of door een mail te sturen naar AC@challengebeuningen.nl. We zijn ook opzoek naar ouders die de groepen willen begeleiden, geef dat s.v.p. aan bij het aanmelden van jouw zoon/dochter.

We zijn nog opzoek naar vrijwilligers voor op de pleintjes om de verschillende activiteiten te begeleiden. Aanmelden kan via AC@challengebeuningen.nl.

Laten we het seizoen op een leuke en veilige manier met elkaar afsluiten!