Challenge Beuningen

Inschrijven voor proeftrainingen via Sjors Sportief

Ook dit jaar is het weer mogelijk voor basisschoolleerlingen uit de gemeente Beuningen om op een laagdrempelige manier via Sjors Sportief kennis te maken met de verschillende sporten die de gemeente Beuningen te bieden heeft. Dit kan sinds 1 maart.

Voor ons was het even zoeken. Door corona mogen we voorlopig nog niet in de sporthal trainen en de vroege zonsondergang staat het tot het weekend van 27 en 28 maart nog niet toe dat we in de avond buiten kunnen trainen. Een oplossing was gelukkig al snel gevonden, sinds 6 maart trainen de U10 en U12 bij mooi weer op de zaterdagochtend van 10:00 uur tot 11:00 (U10) uur en van 11:00 uur tot 12:00 (U12) uur.

Met ingang van vandaag (zaterdag 20 maart) is ook de U8 gestart in het Hosterdpark, op de zaterdagochtenden van 9:00 uur tot 10:00 uur. Daarmee is het aanbod van onze basketbalvereniging Challenge voor Sjors Sportief compleet en bieden we trainingen aan voor leerlingen van groep 3 tot en met groep 8!

Wil je graag een keer een proeftraining volgen? Schrijf je dan in via Sjors Sportief: https://www.sjorssportief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=14.