Rommeltoernooi 2023

Op zaterdag 20 mei organiseert de Activiteitencommissie van Challenge Basketball weer het befaamde Rommeltoernooi. De traditionele afsluiter van het seizoen, wie wil daar nou niet bij zijn!

 

Het toernooi is voor leden, familie en vrienden, maar ook voor oud-leden, vanaf de U14-leeftijd. Het wordt georganiseerd in de Tinnegieter, dus dat voelt als een thuiswedstrijd. En natuurlijk geldt: deelnemen is belangrijker dan winnen. Bij wedstrijden zijn scheidsrechters en tafelaars dan ook afkomstig uit de andere teams.

 

Het toernooi zal rond 19:00 uur beginnen. De sporthal en kantine zullen vanaf 18:30 uur open zijn. Het toernooi duurt tot ongeveer 21:00 uur, waarna er aansluitend een feestavond is mét pubquiz!

Deelnemen aan het toernooi kost €25 per team, dit kan je op de avond van het toernooi betalen bij de wedstrijdtafel. Inschrijven voor het toernooi doe je hier.

 

Let op: inschrijven kan tot en met zondag 7 mei.

Dus: verzamel 8 tot 10 personen, verzin een originele naam en schrijf je in! Wellicht gaat jouw team er dit jaar met de (niet-wissel) vlaai vandoor.

 

 

Tot 20 mei!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *