Challenge Beuningen

Corona-update 19 november

Per afgelopen zaterdag gelden er weer nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We sommen in deze mail de belangrijkste maatregelen voor onze vereniging op. Informatie die wij jullie toesturen is afkomstig van de websites van het RIVM en het NOC*NSF.

Trainingen en wedstrijden

De trainingen en wedstrijden voor alle teams blijven doorgaan. Voor leden vanaf 18 jaar is het verplicht om een geldige corona toegangsbewijs (CTB) te hebben, deze wordt bij de training door de trainer gecontroleerd.

Publiek

Helaas is het niet meer toegestaan om als publiek aanwezig te zijn bij trainingen en wedstrijden. De beheerder van de sporthal heeft aangegeven dat de tribunes gesloten zijn. We begrijpen dat het vervelend is voor ouders die hun kinderen naar de training brengen. Op vertoon van een CTB bij de bar, kan er tijdens de training verbleven worden in het sportcafé van sporthal De Tinnegieter, op een vaste zitplaats. Het sportcafé sluit om 20:00 uur, hierna is het niet meer toegestaan om hier te wachten.

Rij-ouders bij uitwedstrijden

Ouders zijn nodig om kinderen naar uitwedstrijden te brengen. Op de website van het NOC*NSF staat gemeld dat rij-ouders plaats kunnen nemen langs de zijlijn of op de tribune, zonder dat zij een CTB hoeven laten zien. Wanneer zij de kantine bezoeken, moeten zij wel een CTB laten zien. Wel geldt dat we het aantal rij-ouders tot een minimum moeten beperken, dus zal er per kind met een rijbeurt één rij-ouder mee mogen, volgens het rijschema dat door de trainers in de groepsapp is gedeeld. Op eigen initiatief reizen naar een uitwedstrijd zal dus niet meer gaan.

Streamen thuiswedstrijden jeugd

We bekijken op het moment de mogelijkheden om thuiswedstrijden van de jeugd te streamen via onze social media-kanalen. Zodat iedereen die er niet bij kan zijn, toch naar de wedstrijden kan kijken! We hebben er zelf nog geen ervaring mee, maar gaan ons best ervoor doen dat het meteen goed gaat. Heb jij ervaring met het opzetten van een livestream via de telefoon? Meld je dan door een reactie via de mail (communicatie@challengebeuningen.nl).

We blijven het vervelend vinden dat deze maatregelen getroffen worden. Aan de andere kant zijn we blij, dat we tot nu toe door kunnen gaan met trainingen en wedstrijden.

Stay safe!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *