Halloween Basketball in een glow-in-the-dark sporthal!

Op donderdagavond 29 oktober organiseerde de activiteitencommissie samen met een groot aantal vrijwilligers de eerste editie van de Challenge Halloween Glow-in-the-dark Basketball! (er wordt nog gezocht naar een betere naam…)

Om 17:00 uur begon de voorpret al onder de vrijwilligers, tijdens het opbouwen van de activiteit. Alles werd uit de kast gehaald. Het café van sporthal de Tinnegieter werd ondergedompeld in een bad aan Halloween attributen en in de tussentijd werd er keihard gewerkt in de sporthal. Zo werd de belijning van het basketbalveld voorzien van een laag neontape, kregen de baskets neon basketbalnetjes en zorgde de muziek in de zaal ervoor dat de sfeer compleet was.

Om 18:00 uur was het de beurt aan de U8 en de U10. Voordat zij in de sporthal kwamen, moesten zij zich eerst door een heus spinnenweb heen zien weten te worstelen. In de hal stonden op dat moment al negen griezels op hen te wachten. Na ‘vrij’ gebasketbald te hebben, uiteraard wel opgejaagd door de griezels in de zaal, werd het tijd voor de serieuze basketball skills. Door middel van een estafette werden de spelers (en vriendjes/vriendinnetjes) van de teams getest op hun basketbalvaardigheden, toch wel lastig in een donkere hal! Het griezelavontuur werd beëindigd met een potje shoot-out en een bekertje toverdrank, dat erg welkom was na al het harde werken.

De U12 en U14 begonnen om 19:30 uur aan hun Halloween Glow-in-the-dark Basketballavond. Ook zij werden beproefd door de griezels, die al vermoeider oogden dan het eerste uur. Naast de estafette en shoot-out was er voor deze teams nog een geheel eigentijdse (of toch niet?) spelactiviteit ‘Red light, green light’, welke wordt gespeeld in de Netflix-serie Squid Game.

Voor ons was het een zeer geslaagde avond, we hebben een hoop blije gezichten gezien. Op naar de editie van 2022! Bekijk ook het filmpje van de avond op Instagram.

     

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *