Challenge Beuningen

Ledenadministrateur

Vacature Ledenadministrateur
Geschikt voor Iedereen die affiniteit heeft met MS Office en open staat om Sportlink te leren kennen
Tijd Ongeveer 1/2 uur per week

Op dit moment wordt de ledenadministratie gedaan door de wedstrijdsecretaris. Challenge Basketball heeft op dit moment meer dan 160 leden en dus is de ledenadministratie niet iets dat je er zo even bij doet. We gaan deze twee functies dus los van elkaar trekken. Wij verwachten van de ledenadministrateur dat deze de inschrijvingen van leden verwerkt. Dit houdt in dat een lid wordt verwerkt in Sportlink, het systeem vanuit in Basketball Nederland mee wordt gewerkt voor ledenadministratie, wedstrijdplanning enz. Het bestuurslid TC regelt de proeftrainingen en toedeling van leden aan teams. 

We zoeken iemand die ook ervaring heeft met MS Office en dan specifiek Outlook. Naast Sportlink houden we ook een ledenlijst in Excel bij, echter kan deze op dit moment verschillen van de data in Sportlink. In de toekomst moet Sportlink leidend worden. Niet al onze leden worden geregistreerd in Sportlink, zo worden de Old Stars op dit moment niet in het systeem verwerkt. In Outlook willen we gaan werken met adressenlijst, bijvoorbeeld Challenge-All, waarin alle mailadressen van leden (en eventueel ouders) komen te staan. Dit maakt het voor ons als bestuur gemakkelijker om mail te versturen. De ledenadministrateur werkt na het ontvangen van de in- of uitschrijving deze adressenlijsten bij.

Uiteraard staan wij ook open voor andere verbeteringen!

De ledenadministrateur wordt in eerste instantie géén bestuurslid. 

Geïnteresseerd in deze vacature? Mail dan naar bestuur@challengebeuningen.nl en vermeld daarbij de naam van de vacature!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *