Challenge Beuningen

Corona-update 14 januari

Dit bericht is gepubliceerd naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet eerder deze avond. In dit bericht lees je meer over de trainingen en competities.

Trainingen

Het goede nieuws van vanavond is dat we per maandag 17 januari de trainingen weer kunnen hervatten zoals jullie gewend zijn. Personen vanaf 18 jaar dienen weer een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor het sporten, we hebben de trainers van de teams waar het om gaat dan ook gevraagd om de QR-codes te controleren. Ook is het nog niet toegestaan om als publiek bij trainingen aanwezig te zijn en is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar in de sporthal. Het advies is om een wegwerpmondkapje te dragen en geen stoffen mondkapje.

Competities

Voorlopig is het spelen van wedstrijden in competitieverband nog niet mogelijk tot en met in ieder geval het weekend van 22 januari. De wedstrijden van dit weekend worden dan ook verplaatst. Op 25 januari komt het kabinet met een nieuwe persconferentie, met hopelijk nieuwe versoepelingen. We brengen jullie dan weer op de hoogte, van de vanaf dan geldende maatregelen voor ons.     

Handtekeningenactie

In onze vorige mail hebben we jullie op de hoogte gebracht van de petitie voor het nieuwe buitenbasketbalveld in Beuningen. We vinden het erg mooi om te zien dat jullie de petitie massaal hebben ondertekend. Op dit moment zitten we al over de 600 handtekeningen, maar we zijn er nog niet. We vragen jullie nogmaals om de petitie te verspreiden onder familie en vrienden en ons facebookbericht te delen. Alvast dank hiervoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *